CINE SUNTEM

Prezentarea cabinetelor de avocatură

AVOCAȚII CABINETELOR

Cabinetele de avocatură Marian Bîrlădeanu și Ana-Roxana Bîrlădeanu  își desfășoară activitatea în temeiul Legii 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat și al Statutului profesiei de avocat, fiind înscriși în tabloul avocaților din cadrul Baroului Botoșani.
Serviciile noastre constau, în principal, în consultanță, asistență și reprezentare juridică în conformitate cu art. 3 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat în domeniile dreptului civil, dreptului familiei, dreptului penal, dreptului comercial, dreptului muncii cât și în alte ramuri ale  dreptului.

Ne desfășurăm activitatea preponderent în județul Botoșani (Judecătoria Botoșani, Judecătoria Săveni, Judecătoria Dorohoi, Judecătoria Darabani, Tribunalul Botoșani), însă preluăm dosare în județele limitrofe (Suceava, Iași) și nu numai.
Obiectivul nostru constă  în soluționarea problemelor dumneavoastră juridice într-un  mod eficient, într-un timp cât mai scurt  și cu costuri cât mai mici, cu respectarea principiilor privind confidențialitatea și etica profesională.

Avocat Marian Bîrlădeanu

Avocat Marian Bîrlădeanu

avocat definitiv

Membru al Baroului Botoșani și al Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2008, este absolvent al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept, curs de zi;

Absolvent al cursurilor de master „Drept European” din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept;

Oferă consultanță și reprezentare în următoarele ramuri de drept: drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept contravențional, drept administrativ, dreptul asigurărilor;

Limbi vorbite: engleza.

+40 740 109 260

  avocatbirladeanu@gmail.com

Avocat Roxana Bîrlădeanu

Avocat Roxana Bîrlădeanu

avocat definitiv

Membră a Baroului Botoșani și a Uniunii Naționale a Barourilor  din România din anul 2008;

Absolventă a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept, curs de zi, absolventă a cursurilor de master „Drept European” din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept;

Oferă consultanță și reprezentare în următoarele ramuri de drept: drept civil, dreptul familiei, drept penal.

Limbi vorbite: engleza, spaniolă.

+40 744 470 575

anaroxanabirladeanu@gmail.com

De ce ne-au acordat clienții încredere

Experiență

Pe baza experienței acumulate, în peste 15 ani de consultanță și litigii, am învățat că doar prin încredere reciprocă și onestitate, putem găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri și face față celor mai mari provocări juridice.

Implicare

Suntem selectivi și astfel, acordăm fiecărui client atenția dorită și timpul necesar, înțelegându-i nevoile pentru rezolvarea, într-o manieră profesionistă, a lucrărilor încredințate.

Respect

Ne respectăm profesia și în aceeași măsură clienții, fie aceștia persoane fizice sau juridice, venind în întâmpinarea nevoilor acestora cu cele mai bune soluții juridice, în sprijinul depășirii anumitor momente dificile sau al rezolvării problemelor cu care se confruntă.