Fă o programare!

DESPRE NOI

Nu spune niciodată "nu se poate", ci începe cu "să vedem...” - Nicolae Iorga

CINE SUNTEM

Cabinetele  de avocatură MARIAN BÎRLĂDEANU și ANAROXANA BÎRLĂDEANU își desfășoară activitatea în temeiul Legii 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat și al Statutului profesiei de avocat, fiind înscriși în tabloul avocaților din cadrul Baroului Botoșani.
Serviciile noastre constau, în principal, în consultanță, asistență și reprezentare juridică în conformitate cu art. 3 din Legea nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat în domeniile dreptului civil, dreptului familiei, dreptului penal, dreptului comercial, dreptului muncii cât și în alte ramuri ale  dreptului.
Obiectivul nostru constă  în soluționarea problemelor dumneavoastră juridice într-un  mod eficient, într-un timp cât mai scurt  și cu costuri cât mai mici, cu respectarea principiilor privind confidențialitatea și etica profesională.

Marian Bîrlădeanu este membru al Baroului Botoșani și al Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2008, este absolvent al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept, curs de zi, absolvent al cursurilor de master „Drept European” din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept oferă consultanță și reprezentare în următoarele ramuri de drept: drept civil, dreptul familiei, drept penal, drept contravențional, drept administrativ.
Limbi vorbite: engleza

 

 Ana-Roxana Bîrlădeanu este membră a Baroului Botoșani și a Uniunii Naționale a Barourilor  din România din anul 2008, este absolventă a Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept, curs de zi, absolventă a cursurilor de master „Drept European” din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Drept și oferă consultanță și reprezentare în următoarele ramuri de drept: drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul asigurărilor. Limbi vorbite: engleza, spaniola

PROFESIONALISM

Dedicăm serviciile noastre de calitate experienţei de care ne bucurăm, în vederea abordării strategice şi soluţionării fiecărei chestiuni de natură juridică pe care clienţii noştri o întâmpină, protejându-le interesele în activitatea desfăşurată.

DEVOTAMENT

Tratăm fiecare client și fiecare cauză cu promptitudine şi seriozitate, depunând toate eforturile ca acesta să fie corect informat asupra duratei, costurilor și șanselor de reușită ale fiecărui demers legal întreprins.

CONFIDENȚIALITATE

Prețuim încrederea clienților noștri și de aceea orice activitate se desfășoară în condiții de confidențialitate deplină și în acord cu etica profesională.

PROGRAM DE LUCRU

Luni-vineri: 9:00-18:00
Sâmbătă: 9:00-12:00
Duminică: închis(sunați pentru urgențe!)

UNDE NE GĂSIȚI

Bd-ul Mihai Eminescu nr. 2,Incinta Botoșani Shopping Center-Carrefour,
Botoșani,județul Botoșani,România
Coordonate GPS : 47.749593, 26.643042

TELEFON | APLICAȚIE WHATSAPP:

0740 109 260 –  MARIAN 
0744 470 575 –  ROXANA